Gebiedsmakelaars

Henk Jolink

Wie ben ik: Henk Jolink gebiedsmakelaar ZON Overijssel. Tevens gebiedsmakelaar ZON in Gelderland. Daarnaast melkveehouder. Ik probeer agrarische ondernemers te helpen hun ideeën/ plannen te verwezenlijken. Ik heb veel ervaring met bodem, water, machines en NKG. Verder ken ik veel agrarische ondernemers en koppel hen aan elkaar waar nodig, om ervaringen te delen en elkaar verder te helpen. Ook heb ik een groot netwerk om vragen die ik niet weet te beantwoorden. Ik ben bereikbaar van maandagmorgen 5.00 uur tot zaterdagavond 16.00 uur.

DAW Haaksbergen ZON Overijssel

Marisca Moes

Voor agrarische ondernemers in Overijssel is er subsidie beschikbaar voor maatregelen die bijdragen aan waterbeschikbaarheid. Het gaat om maatregelen om je bodemstructuur te verbeteren. Je kunt ook investeren  in mogelijkheden om water langer vast te houden of af te voeren. Ik help je graag bij deze aanvraag.  Mijn naam is Marisca Moes en ik ben gebiedsmakelaar ZON Overijssel, daarnaast hebben we in Friesland een melkveebedrijf. Als er behoefte is aan begeleiding bij de aanvraag of als je niet goed weet wat de mogelijkheden zijn voor je bedrijf, dan kom ik dat graag aan de keukentafel toelichten.

ZON Overijssel

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.